368x bekeken sinds 9 september 2017
Woezik JO9-5

Teamblog

Woezik JO9-5 - SCE JO9-6

Bij regen, storm en onweer is SCE present,
Mij is geleerd dat, dat de tweede zin was van het clublied van SCE. En deze uitspraak was vandaag wel van toepassing. De JO9-6 mocht vanavond voor haar tweede wedstrijd aantreden tegen Woezik.
Gelukkig was de wind inmiddels geluwd en leek het een lekker voetbalavondje te worden, echter dacht de regen daar toch nog net iets anders over.
Het was voor veel kinderen de eerste avondwedstrijd, en dat was ze ook wel enigszins aan te merken. SCE begon wat afwachtend wat leidde tot een spel dat zich voornamelijk op het middenveld afspeelde.
Na een minuut of vier wisten we dan toch de score te openen. Maar nog steeds waren we niet zo fel op de bal als we tegen AWC nog waren. Hierdoor kreeg Woezik meer kansen en wist ondanks het goede keeperswerk van Iris dan ook terecht de gelijkmaker te scoren. Hierdoor werden we echter wel gelijk wakker en nog voor rust wisten we de score naar 1-5. Mede door het eerste doelpunt van Semih en een geweldig afstandsschot van Dylano.
Na de rust speelde de vermoeidheid ons toch weer wat parten, waardoor er voor beide kanten een leuke wedstrijd ontstond. Woezik wist weer te scoren, wat dan snel weer gevolgd werd door een doelpunt van SCE. Uiteindelijk wonnen we met 4-9, waardoor we als eerste eindigen in de bekerpoule.
Auteur: Gert-Jan Arnts | 13 september 2017

Plaats een reactie

Je moet een geregistreerde gebruiker zijn om te kunnen reageren op een blog item.
Als je al geregistreerd bent log dan hier in